Aktiver Premium for å fjerne begrensninger på spillets aktivitet.
Det er en aktivitetsgrense i denne flerspillermodusen: hvis alle spillerne slutter å være aktive, vil spillet bli avsluttet etter en stund og kan ikke fortsettes. Hvis spillet ble opprettet av en Premium-spiller, forblir det aktivt til puslespillet er fullført, men ikke i mer enn 100 dager.
For å tjene prestasjonsbelønninger må du logge inn for å lagre resultatene dine.