Aktywuj Premium aby usunąć ograniczenia aktywności w grze.
W tym trybie wieloosobowym obowiązuje limit aktywności: jeśli wszyscy gracze przestaną być aktywni, gra zostanie zamknięta po pewnym czasie i nie będzie można jej kontynuować. Jeśli gra została utworzona przez gracza Premium, pozostanie aktywna aż do ukończenia układanki, ale nie dłużej niż 100 dni.
Aby zdobywać nagrody za osiągnięcia, musisz się zalogować, aby zapisać swoje wyniki.